Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

One Of Us Is The (Bloody) Killer


    Οι Dillinger Escape Plan πέρα από master chefs του ακραίου ήχου, αποδεικνύουν ότι είναι και προφήτες. Ο τίτλος του καινούργιου τους δίσκου περιγράφει άψογα την φετινή χρονιά. Από τα τσέχικα δικαστήρια  που είχε να αντιμετωπίσει ο Randy Blythe, μέχρι το κελί 33 που περιμένει τον Tim Lambesis για την ( βγαλμένη από ταινία του Tarantinο) δολοπλοκία που κατηγορείται, τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αγριέψει τελευταία. Βάλε μέσα και τους ανεκδιήγητους παράφρονες που θεωρούν ότι ο Jeff Hanneman πέθανε έπειτα από θεική παρέμβαση και το πακέτο έχει κλείσει. Είναι γνωστό ότι τελευταία μας είχε λείψει αυτή η επικινδυνότητα που χαρακτήριζε κάποτε το rock n roll (αν και η παραπάνω φωτογραφία μας αποστομώνει εύκολα), αλλά εδώ το σκηνικό μυρίζει σαπουνόπερα δικαστικού δράματος. Η χρονιά δεν έχει φτάσει ακόμα στα μισά οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ακολουθούν πιθανές ειδήσεις οι οποίες μπορεί να μας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Εάν επιβεβαιωθούν μην εκπλαγείτε. Το διαβάσατε πρώτοι εδώ.


 O Dave Mustaine κινεί τα νήματα πίσω από τους Ghost και επιτέλους δηλώνει ότι είναι undercover Satan worshiper.  Αποτέλεσμα: Η φούσκα του horror shock ξεφουσκώνει και ο Mustaine οδηγείται στο κρατητήριο για κακοποίηση ζώων επειδή θυσίασε αμέτρητους κόκορες στα σατανιστικά του meetings.


Οι Nickelback πραγματοποιούν απόπειρα δολοφονίας εναντίον των Audrey Horne καθώς θεωρούν ότι το ρεφρέν του Redemption Blues είναι κλεμμένο από ένα παλιό τους demo.
Αποτέλεσμα: Οι ορδές των Audrey fans ενωνόμαστε και επικαλούμαστε τον άρχοντα του Σκότους ώστε να πάρει τους (συμπαθέστατους κατά τ' άλλα) Καναδούς μαζί του.


Ο Lars Ulrich κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον (αγνοούμενο) προσωπικό βοηθό του επειδή στον χυμό από βατόμουρο που του έφτιαξε, ξέχασε να βάλει μέσα έναν ιδιαίτερο σπόρο που φυτρώνει στη Μαδαγασκάρη 5 φορές τον χρόνο. Αποτέλεσμα: Τίποτα απολύτως. Ο κοντός λαδώνει τους δικαστές και την σκαπουλάρει ενώ αυτοί που έχουν φυλακισθεί εξαιτίας παράνομου downloading περιμένουν να κριθεί ένοχος ώστε να τα πουν από κοντά (και αγαπημένα).



Συμμορία traditional-occult χεβιμεταλάδων με ονομασία Defenders Of The Faith μπλέκουν σε καβγά επικών διαστάσεων με συμμορία modern metallers με την ονομασία The League Of Djentlemen. Αποτέλεσμα: Αφού καταστράφηκαν ολοσχερώς 3 bars και 2 δισκάδικα, οι thrashers δημιουργούν δικιά τους συμμορία και η ένταση στην περιοχή κλιμακώνεται αλά Gangs Of New York.




To Rockwave Festival για το 2013 αποφασίζει να αλλάξει την τακτική του. Οι κενές θέσεις στο billing γεμίζουν με σύγχρονα ονόματα της ηλεκτρονικής και house μουσικής. Με λίγα λόγια ενώ παίζουν οι At The Gates στην απέναντι σκηνή εμφανίζεται γνωστός DJ και το Terra Vibe γίνεται κάτι σαν παραλιακή με τραπέζια και μπουκάλια των 100 ευρώ. Επίσης για όσους ξενερώνουν που δεν κατάφεραν να έρθουν οι Iron Maiden φέτος, κλείνουν σε μια ειδικά διαμορφωμένη μικρή σκηνή μια σχολική μπάντα 16χρονων οι οποίοι τιμούν τους Βρετανούς με διασκευές. Αποτέλεσμα: Υπομονή 2 μήνες και θα δείτε.






1 σχόλιο: