Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Have A Drink On Me

Σάββατο σήμερα- ιδανική μέρα για ακολασίες. Και μιλώντας για ακολασίες μου ήρθε στο μυαλό αυτό που είδα τις προάλλες να κυκλοφορεί στο ιντερνέτι. Απ'ότι φαίνεται είναι αρκετά διαδεδομένο το λεγόμενο Zakk Wylde drinking game. Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με τις οδηγίες, ο Zakk είναι πασίγνωστος για τις "αρμονικές" του πάνω στην κιθάρα. Κάτι το οποίο χρησιμοποιεί κατά κόρον μέσα στα τραγούδια του.  Δεν υπάρχει τραγούδι του που να μην έχει τουλάχιστον 10 "σφυρίγματα". Νόμος. Επιλέγετε λοιπόν το τραγούδι της επιλογής σας από τους Black Label Society ή από αυτά που έχει γράψει κατά την θητεία του με τον Ozzy και κάθε φορά που το κλισέ της αρμονικής επαναλαμβάνεται κατεβάζετε και ένα σφηνάκι. Σημαντική είναι η σημείωση ότι πιθανότατα θα πεθάνετε εφαρμόζοντας το παιχνίδι σε τραγούδια όπως το Destruction Overdrive ή την live version του Crazy Train. Do the math και ακούστε...
                                                   
    Όταν έκανα post για το συγκεκριμένο game στο Facebook, τα σχόλια από κάτω ήταν συγκινητικά. Κάποιος πέταξε την ιδέα να γίνει παρόμοιο game όπου θα πίνεις ένα σφηνάκι κάθε φορά που σε τραγούδι των Manowar ακούγονται οι λέξεις: "kill","die", "warrior", "sword", "steel" και άλλα τέτοια όμορφα. Εμένα μου ήρθε στο μυαλό το εξής: Βάζεις να παίζει ένα live των Metallica(κατά προτίμηση εποχής 2000 και πίσω) και κάθε φορά που ο James πετάει τα περίφημα yeah-oh yeah, you take a shot.
Και επειδή υπάρχει πολύ ψωμί στο θέμα αυτό, ξεκινάω γκάλοπ επιτόπου. Στείλτε μου την δικιά σας ιδέα για το καλύτερο drinking shots cliches game που μπορείτε να σκεφτείτε. Ο νικητής κερδίζει ένα κατεστραμμένο συκώτι. Cheers.
                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου